TEDxWomen i Stockholm

Den 1 december arrangerar TEDxStockholm ett eget TEDxStockholmWomen med ett gäng smarta kvinnor i spetsen som alla kommer att dela med sig av sina erfarenheter.

Första gången det anordnades ett TEDxWomen var i Washington 2010. Syftet var att uppmärksamma idéer och förändringsarbete skapade av kvinnor. Den 1 december arrangerar TEDxStockholm ett eget TEDxStockholmWomen med ett gäng smarta kvinnor i spetsen som alla kommer att dela med sig av sina erfarenheter.

TEDxUIMPWomen
Bild från TEDxUIMPWomen (CC BY-NC-SA 2.0)

För dig som inte känner till TEDx är det ett fristående event arrangerat i samma anda som de traditionella TED-föreläsningarna. Dock kan det skilja mycket mellan olika TEDx-event när det gäller ambitionsnivå och antalet deltagare, och vem som helst kan i princip arrangera ett TEDx ”in the spirit of TED”.

Här är några av de talare som kommer att dyka upp på TEDxStockholmWomen:

Eventet äger rum på Stockholm Waterfront den 1 december 11-15.30. Läs mer på TEDxStockholm.

 

2 kommentarer

Tjena Fredrik!

Googlade min vd och såg ett litet korrfel här ovan. Ziggys fullständiga namn är Ziggy Creative Colony, men du kan kalla oss Ziggy. 🙂