Metadiskussioner och så mera genus

Idag publicerade vi det viktiga 21:a avsnittet av podcasten Maktministeriet. Temat för veckans avsnitt är självrannsakan och reflektion. Och en del genus. Samt lite diskussioner kring Gudgubbar, Internetdagarna och SIME.

Idag publicerade vi det viktiga 21:a avsnittet av podcasten Maktministeriet. Temat för veckans avsnitt är självrannsakan och reflektion. Och en del genus. Samt lite diskussioner kring Gudgubbar, Internetdagarna och SIME.

”I veckans avsnitt vänder vi blickarna inåt mot det väloljade maskineri som Maktministeriet består av. Vi gräver där vi står och lyfter på byggstenarna till poddens fundament. Vi pratar om vad vi inte har pratat om och konstaterar att även solen har sina fläckar. Förvånade inser vi att vi måste prata mer genus.”

Maktministeriet finns på Twitter och Facebook. Lyssna på oss på iTunes eller Soundcloud: