#Blogg100 i media

Vilken vecka det har varit. Vad som från början var en rolig grej för mig och kanske några till som råkar läsa min blogg har nu blivit en rörelse. Förra onsdagen startade #Blogg100 och nu deltar 525 svenska bloggar i utmaningen som går ut på att blogga varje dag, 100 dagar i rad. Flera bloggar tillkommer hela tiden och det är inte för sent att anmäla sig. Det börjar kännas som under bloggens nybyggartid när fenomenet var nytt och entusiasmen stor.

Vilken vecka det har varit. Vad som från början var en rolig grej för mig och kanske några till som råkar läsa min blogg har nu blivit en rörelse. Förra onsdagen startade #Blogg100 och nu deltar 525 svenska bloggar i utmaningen som går ut på att blogga varje dag, 100 dagar i rad. Flera bloggar tillkommer hela tiden och det är inte för sent att anmäla sig. Det börjar kännas som under bloggens nybyggartid när fenomenet var nytt och entusiasmen stor.

Förutom hos de deltagande bloggarna har själva #Blogg100 även blivit uppmärksammat av några olika aktörer som bevakar utvecklingen på nätet. Några exempel:

Dessutom har det startats flera spinoff-utmaningar med 100 dagar som gemensamt tema. Under #Skägg100 låter deltagarna sina skägg växa i 100 dagar. För den som är med i #Kod100 gäller det att utveckla sin egen programmeringskunskap och koda varje dag i 100 dagar. På #Vine100 publiceras videoklipp inspelade med nya videotjänsten Vine i hundra dagar i rad.

Här kan du läsa mer om hur du följer utvecklingen av #blogg100.

Utdrag från Twingly Liveboard #blogg100
Utdrag från Twingly Liveboard #blogg100

7 kommentarer

Hej!

Jag har idag blivit med eller vad det nu heter i #Blogg100, men vet inte riktigt hur allt fungerar. Är det egentligen bara så att man ska skriva under 100 dagar alla något inlägg och då länka till din sida?! Är det så det funkar? 🙂 Ursäkta men jag är väl lite dålig på det här. 🙂 HÄlsningar Erika