Vi som bloggar om de som bloggar i #blogg100

Det har skapats en ny kategori bloggare i Sverige, nämligen alla de som bloggar om andra som bloggar inom ramen för #blogg100.

Fredrik bloggar
Vi som bloggar om de som bloggar

Det har skapats en ny kategori bloggare i Sverige, nämligen alla de som bloggar om andra som bloggar inom ramen för #blogg100. Ett sätt att profitera och positionera sig gentemot över 500 bloggare och få både uppmärksamhet, länkkärlek och pr, eller ett antal altruistiska initiativ drivna av engagemang, nyfikenhet och kärlek till det otvungna och fantastiska bloggandet? Avgör själv. Senast i raden märker jag Mattias Stjernström som förtjänstfullt gjort en sammanställning av den data han samlat in kring bloggarna som deltar i #Blogg100.

”Det har tex skrivits 1,071,873 ord sedan starten 23 januari och skapats 5004 nya inlägg i dom 531 bloggar jag har samlat ihop. Just nu skrivs det flitigast mellan kl 20-22 och inläggen finns kategorisera i 5931 antal kategorier.”

Ur inlägget: Så här ser #Blogg100 ut i siffror.

3 kommentarer

Tråkigt om du upplever att jag försöker profitera eller utnyttja blogg100 på något sätt (jag har lite svårt att tolka inlägget).

Jag är med blogg100 för att jag vill lära mig skriva http://mathias.stjernstrom.se/2013/01/30/varfor-jag-ar-med-i-blogg100/ och experimenterar för att hitta formen för mitt bloggande. Det jag producerar här kommer _aldrig_ säljas eller omsättas i företagande, har redan ett företag att ta hand om och det räcker gott och väl 🙂

Sen tror jag alla som är med i blogg100/twitter gillar uppmärksamhet och vill synas på ett eller annat sätt 🙂

Jag upplevde det inte så. Jag tycker bara det är intressant att notera hur många det är som engagerat sig runt blogg100-utmaningen på en för mig nästan nitisk nivå. Det blir spännande att se hur det utvecklas!