Allt du behöver veta om Almedalen 2015

Imorgon bär det av till Gotland och årets Almedalsvecka. Den femte i rad för egen del. Inför årets vecka har jag varit ovanligt engagerad i ”inför-spaningar” och diskussioner om hur man bäst förbereder sig inför veckan.

Som vanligt kommer vi på Intellecta att producera Almedalsbrevet varje dag under veckan, med snudd på realtidsanalyser och statistik. Läs det första brevet och anmäl dig som prenumerant. Redan nu har vi konstaterat att årets Almedalsvecka är den mest jämställda någonsin sett till fördelningen av kvinnor och män i paneldebatterna. 48 procent av deltagarna är kvinnor under Almedalens alla seminarium. Men det betyder inte att kampen är över.

Här är några fler tips från mina andra kanaler.

Min blogg på resume.se:

OmVärldens podcast Utvecklingssamtalet:
utvecklingssamtalet-avsnitt10

9 kommentarer

Gud dag.

Behöver du en akut lån för att lösa dina finansiella behov, erbjuder vi allt från $ 5,000.00 till $ 10,000,000.00 lån Max, vi är pålitliga, effektiv, snabb och dynamisk, med 100% garanti även u ge kredit till (i euro, pounds och dollar .) den räntesats som gäller för alla avlöningsdag lån (3%), om du vill återgå till oss genom [watermike025@outlook.com) med följande information:

Låntagar information.
Namn: …………
Lånebelopp: ………..
Lån Varaktighet: ……….
Kön: ………..
Land: ……….
Telefon: ………
Adress ………..
månadsinkomst: ……..

tack.
Page.Steve
E-post: watermike025@outlook.com

SECURE SHIELD LOAN FINANCE SERVICES , is a

charitable
loan organization formed to help our individuals

all
over the world who are going through financial

crises
We give out loans from the range of
$1,000 to $90,000,000. Our loans are well insured

and maximum security
is our priority, at an interest of 2% rate.

Available Loans
*Commercial Loans.
*Personal Loans.
*Business Loans.
*Investments Loans.
*Development Loans.
*Construction loans.

If you need any of these kinds of loan,you will

have to fill the
below form below.

APPLICATION FORM
Name:—————-
Address:————-
Country:————-
Occupation:———-
Loan Amount———-
Purpose of loan——
Loan Duration——–
Phone Number:——–

STAY BLESS
Marcus Helm
Phone number: +1-979-202-1380
EMAIL ADDRESS: {secureshield@outlook.com]
http://www.secureshield.webs.com
SECURE SHIELD LOAN FINANCE SERVICES

DEAR SÖKANDE

BEHÖVER DU 100% finansiering? JAG KAN serva din ekonomiska behov MED MINDRE PAYBACK PROBLEM. Det är därför vi fonden DIG FÖR BARA 3%. Oavsett dina omständigheter, EGENFÖRETAGARE, pensionerat, HAR en dålig kreditvärdighet; VI KAN HJÄLP flexibel återbetalning ÖVER 2 till 20 år. KONTAKTA OSS PÅ: lenderbetty.judy55@outlook.com
FULLSTÄNDIGA NAMN:
LÅNEBELOPP:
LÅNE LÄNGD:
LAND:
TELEFONNUMMER:

OBS: ALL Svaret måste översändas VIA: lenderbetty.judy55@outlook.com
TACK
MRS BETTY JUDY

Hallå,
Detta för att informera allmänheten om att fru Cuagrado, har ett privat lån långivare öppna upp en ekonomisk möjlighet för alla i behov av någon ekonomisk hjälp. Vi ger ut lån till 2% ränta till privatpersoner, företag och företag som står under ett klart och begripligt sätt och kondition. Kontakta oss idag via e-post: (feliciacuagrado@gmail.com)

Hallå,
Detta för att informera allmänheten om att Anita Paul, har ett privat lån långivare öppna upp en ekonomisk möjlighet för alla i behov av någon ekonomisk hjälp. Vi ger ut lån till 2% ränta till privatpersoner, företag och företag som står under ett klart och begripligt sätt och kondition. Kontakta oss idag via e-post: (gloriouspeaceloanfirm@ gmail. com)

lån erbjudande utan förskottsbetalning
vi är individer som erbjuder lån av alla slag till alla personer som har möjlighet att betala tillbaka med en ränta mindre lägre än banken, under en given tidsperiod.
notera: endast banköverföring avgifter som tas ut av låntagaren.

Letar du efter ett företag lån, personliga lån, bostadslån, bil

lån, studielån, skuldkonsolidering lån, lån utan säkerhet, riskkapital

kapital, etc .. Oavsett om du är ett lån från en bank eller finansiell vägrat

inställning för en eller flera reasons.You på rätt plats för att

Ditt lån lösningar! Jag är en privat långivare, jag ger

företag och privatpersoner på låga räntor och prisvärd

2%. Vänligen kontakta mig via e-post

(loancompany9090@gmail.com)

Hallå,

Är du en affärsman eller kvinna? Om det i någon finansiell oreda eller behöver du pengar för att starta ett eget företag? Du behöver kredit för att betala skulden? Om du har en låg kredit värdering och bank / andra lokala finansinstitut upplever svårigheter att få lån från? Personliga lån, expansion av verksamheten, entreprenörskap och utbildning, skuldkonsolidering , hårda pengar lån. Tja, behöver du ett lån eller finansiering av någon anledning. Vi erbjuder lån med låg ränta på 2%, kontakta oss med en ständig följeslagare av kredit genom denna e-post (gonzalezandresloan@gmail.com)