Nytt år och nytt tema

Bisonblog 2016 tema

I senaste WordPress-uppdateringen följde det nya temat för 2016 med och jag har nu passat på att uppdatera bloggens utseende. Jag ser det som en fördel att ha så få speciallösningar och plugins som möjligt för att hela tiden kunna uppdatera både WordPress-plattformen och dess teman utan risk för versionskrockar och funktioner som slutar fungera.

Så här i mellandagarna finns det verkligen tid att reflektera över det positiva i att ha tak över huvudet, ett jobb att gå till, människor att umgås med och en blogg vars största problem är dess något sporadiska uppdateringsfrekvens. Jag är tacksam varje dag för det.

Hoppas att du haft en helt okej jul eller ännu bättre än så, och att du får ett fint nytt år.

Troligtvis finns jag på nätet även nästa år. Följ mig gärna här:
Fredrik Wass på Facebook
@bisonblog på Instagram
@bisonblog på Twitter

5 kommentarer

Gillade ditt förra tema men det här ser najs ut också! Detta var även en bra påminnelse om att jag bör få ut något av alla de där 30-40 st blogginläggen jag ”halvskrivit” i min iphoneanteckningar på flyg, tåg och i soffan som jag aldrig publicerat under hösten.

God fortsättning Fredrik! Lets ta en kaffe/öl asap! 🙂

Detsamma! Ja, det finns många lösa trådar att ta tag i, men jag brukar faktiskt inte själv ha jättemånga inlägg i utkast. Dock har jag inte riktigt hittat en bra lösning för länksamlandet/tipsande ännu.

Ditt inlägg fick mig att byta tema på min blogg också. Det var hög tid, gillade egentligen aldrig mitt gamla tema. Bra med nystart för att kicka igång bloggandet igen och detta tema var ju snyggt 😉