Dags att vända blad

Vilken vecka. I söndags dog min mormor. I måndags började jag på nya jobbet. Jag jobbar samtidigt halvtid på det gamla. En tillfällig lösning tills ersättaren är på plats. Som ny förmåga innebär det att jag har hälften så mycket tid på mig att göra saker som tar mig dubbelt så lång tid jämfört med kollegorna. Inte optimalt, men tillfälligt som sagt.

Att skriva en nischblogg har sina fördelar, men precis som Niclas, Johanna och Reblo kände jag behovet av en privat arena. Därför startade jag Kajen i höstas. Jag tror det var Sting som sa ”If you love somebody, set them free”. Nu är Kajen fri. Där hamnar de privata reflektionerna. En del fiktion. En del fakta. Vilket som är vilket känns inte så viktigt. Kajen är personlig OCH privat. Välkommen dit.

Bisonblog fortsätter som vanligt. Kanske i något långsammare takt. Jag ska utvärdera enkätundersökningen när den är klar. Då vet jag vad du vill läsa mer om här.

3 kommentarer

Jag ska vikariera som nyhetsredaktör fram till september. Jag vickar för Johan Larsson som är pappaledig. Ska bli kul att grotta ner sig ännu mer i webbens underbara värld. Kan dock tänka mig att energin till nya inlägg här lär minska något. Men man vet aldrig.

Sedan jag började på Primelabs som bloggare (primelabs.se) har jag fått mycket mer lust för att skriva igen. Men det kanske avtar efterhand, det är ju sånt som märks.
Ska bli kul att få läsa dina artiklar!