Kategorier
Bloggen

AI-Emo

Nu får de ge sig. Richard Curtis staplar fyra slutscener på varandra. Över hela kärlekssmeten ligger tunga stråkar och kraftfullt brass. Min mjuka feberinbäddade hjärna slår av emo control och rensar ut systemet. Love actually är känsloporr för medelklassen. Och självklart sitter jag där för femte gången och köper spektaklet. Mänskligt kanske du tänker. Surrogat säger jag.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

5 svar på ”AI-Emo”

Jag blir bara stressad av att vara sjuk. Känns inte bra alls. För att njuta av den mentala nedkopplingen måste det finnas utrymme att styra sin egen tid. Det gör det inte. Jag börjar istället noja över kommande veckan och att allt jag skulle gjort i helgen nu måste fixas under en timme efter jobbet varje dag (=när affärer är öppna). Men det kunde varit betydligt värre. Som alltid.

Stängt för kommentering.