Kategorier
Bloggen

Vinnare

Att vara öppen är att avväpna. Genom att rikta ljuset inåt tar jag udden av kritiken. Det gäller att vara steget före sina antagonister. Då kan de aldrig vinna.

Genom självkritikens filter är det svårt att nå fram med påhopp och sarkasmer. Kanske är transparens en härskarteknik? Tufft.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Vinnare”

Detta inlägg var tufft. Inte tufft som i cool utan tufft som i tufft. Alltså svårt. Jag fick läsa det flera gånger. Jag vet fotfarande inte om jag förstått. Det är nog därför jag gillar det så mycket.

Jag har funderat och diskuterat. Ältat och spekulerat. Och ta mig tusan (som Matte skulle sagt) om det inte är så att transparensen är den ultimata härskartekniken. Vem ska döma mig när jag sålt ut allt?

Stängt för kommentering.