Kategorier
Bloggen

Jazzy

Jag och Tobias hade kört 200 mil på tre-fyra dagar och var äntligen framme i New Orleans. Vi lyckades hitta fram till french quarters genom slumkvarteren och checkade in på resans finaste hotell. Efter att ha druckit en turistig Mojito gick vi vidare och hamnade på den här jazzjointen.

PI5994~1.JPG

Jag längtar tillbaka till USA ofta. Det är så förutsägbart och
enfaldigt att längta till USA när man är 30 something, vit, medelklass
och nån slags journalist. Men jag kan inte hjälpat. Det fanns plats för
mig där kändes det som. Men i Stockholm är jag född och allt det där.
Jag hittar dock inte överallt. Jag bodde i Stockholm mellan 1977 och 1986. Sedan dröjde det till 2003 innan jag flyttade tillbaka. Inte en dag för tidigt.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.