Kategorier
Bloggen

Moderåd

Höst/vinterjacka 2008.

1. Kortare jacka med muddar  – sport-tuff
2. Parkas-liknande med luva – bohem-tuff
3. Trenchcoat-stilen – dressat-tuff

Vad är tuffast?

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

11 svar på ”Moderåd”

Tuffast?? Frågan tyder på att du redan bestämt vad det är för självbild du vill förstärka. Och det är alltså ”tuff”? Förvånande…

@ALS
Din stil är en näthatares stil. Sen att du gör det i highbrow-läge och dessutom gör en pudel efter min kommentar tar inte bort det faktumet.
Bara så vi reder ut var vi står menar jag.

Oj oj oj. Något blev tydligen väldigt fel här. Min första kommentar var faktiskt menad som en komplimang. Jag tycker du står för något mycket mer än tuffhet. Det första svaret från dig såg jag som en positiv respons?! Min eferföljande kommentar var också 100% postivt menad. ”Näthatare” och ”highbrow-läge” tyder på att jag antingen felbedömmt dig totalt eller är dålig på att kommunicera????

Jag skulle köra på det som är varmast och som du känner dig bekväm i (jag vet, jag är typ skogsmulle). Alla tre stilarna funkar, även om jag ser dig lättast i 2:an.

It’s all about the ”blottar-look” Trench trench trench! fast jag är ju ute sent så min röst kanske inte räknas. Hursom du skulle va killer i en schysst trench.

Stängt för kommentering.