Kategorier
Bloggen

Trolös

Jag hatar känslan av att vara oönskad. Utlämnad. Bortgjord. Min ovana vid känslan visar att jag har haft ett priviligierat liv. Ett liv där människor jag umgås med verkar vilja vara med mig.
Nu blir jag ratad och har inget skydd. Jag kan inte värja mig. Jag blir en jävla pajas.

Varför lär jag mig inte att lyssna på signalerna.

She's not that into me.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Trolös”

Bu! För att vara oönskad alltså. Men Fredrik, du blir aldrig en pajas. Långt ifrån. Det viktigaste är ju för bövelen att man försöker, eller hur det nu är den väldigt uttjatade men sanna klyschan går.
På’t igen bara, sa han äppelkäckt.

Jag blir mest trött på mig själv liksom. Det är egentligen inte så jobbigt, mer att jag borde ju kanske försöka fokusera på människor som faktiskt vill vara med mig. Men otillgänglighet är ju väldigt attraktivt tyvärr. And it goes both ways.

Stängt för kommentering.