Feberfundering

Jag är förkyld och har feber. Ligger och försöker sova, hostar ibland. Varje gång jag hostar undrar jag vem som skulle stå ut med just den hostningen. Vem skulle ligga bredvid mig och stå ut med att jag hostar?

Jag har ofta tankar kring att stå ut. Hur står folk ut med varandra och med sig själva? Jag menar, jag står knappt ut med mig själv. Hur ska då någon annan stå ut med mig? Det känns faktiskt inte rimligt. Och tänk om jag hostar? Då är allt förstört.

4 kommentarer

Jag har ungefär samma resonemang + att jag undrar hur jag ska stå ut med någon annan. Tror nu när jag tänker på det att senaste relationen kanske höll så länge som den gjorde för att jag var i en annan stad och vi bara sågs någon gång i veckan…
Fin video.

För övrigt gillar jag inte alls när du bloggar saker som tangerar texter jag slipar klart på, för då känns det som att det verkar att jag inte har några egna idéer.
Skärpning!

@Julia: Distans är underskattat. Se bara på mig och mina blödiga inlägg om vännerna hemma i Sverige.
Ska försöka skärpa mig i framtiden när det gäller att sno dina tänkta inlägg. Jag får vänta ut dem helt enkelt.