Läsarfrågor del 6: Christian

Christian har tre frågor varav två är sportrelaterade som den triathlet han är.

Visst körde du kickboxning? Har du graderat någongång? Varför/varför inte?

Jag har aldrig tränat kickboxning. Däremot tränade jag Karate under en period i tonåren. Kom dock bara till orange bälte, sedan satsade jag på musiken. 2003 började jag träna boxning på Narva. Det gjorde jag fram till 2009 då jag drog till USA. Tänkte återuppta träningen snart, efter vissa påstötningar från en av tränarna som ”bevakar” mina motionsnojor via Facebook.

Har du funderar på att sätta upp något långsiktigt mål att nå idrottsligt?

Du får det att låta som att jag är värsta elitidrottaren. Det är jag inte. Mitt största mål med träning är att må bra i huvudet och förhoppningsvis inte förlora mig helt till matorgier och osunt leverne. That’s it. Med 20-25kg till målvikten går det ju sådär kan man säga, men jag tycker om mig själv ändå. Ibland. Just nu tränar jag volleyboll, lite löpning, lite styrketräning och förhoppningsvis boxning snart.

Vilken fråga skulle du skriva till mig i mitt kommentarsfält?

Vad känner du att du får försaka på grund av att du tränar så mycket? Är det värt det? (nu/på längre sikt?).

Första springloppet någonsin för Ego, 12km Bay to Breakers

Jag efter målgången på Bay to Breakers, ett 12-kilometerslopp som går från centrala San Francisco genom hela stan och ut till Stilla havet på andra sidan den halvö som staden ligger på.

1 kommentar