Kategorier
kropp mat

I go to bed feeling the same way

Det är som att finns en evig hunger inom mig. Ett sug som aldrig försvinner. Ibland vilar det, ibland vilar jag, men det kommer alltid tillbaka. Det handlar såklart om att döva eller förstärka. Dämpa eller belöna.

I snart 34 år har hungern funnits där. Och jag misstänker att den kommer finnas där i 34 år till. Den är det sämsta i mig, men även min bästa vän. Den blockerar och skymmer, begränsar och förlamar. Men den ger också lugn och ro, njutning och extas.

Den är min största sorg och min ständiga följeslagare.

Den är jag.

Stay on the streets of this town
and they’ll be carving you up alright
They say you gotta stay hungry
hey baby I’m just about starving tonight
I’m dying for some action
I’m sick of sitting ’round here trying to write this book

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”I go to bed feeling the same way”

Jag har också en hunger och ett ständigt sug. Något omättligt inom mig. Men ibland när jag stannar upp och sluta föda den, brukar jag få känslan av att det bara är den rastlöshet som kommer med att vara hungrig på livet.
Vem vet? Det kanske bara är ren livsluft som jag har dövat hittills.

Stängt för kommentering.