Fokus på webbkvinnor i kvällens Studio Bronx

StudioBronx Afterwork är en livesänd talkshow om webbrelaterade ämnen som drog igång ganska nyligen, sprungen från gänget bakom Sweet Sunday Web Crunch (som höll ut i hela tre säsonger). Sändningarna görs från Falkevik & Danehavs studio i Skärmarbrink.

Studio Bronx

Under kvällens livesändning kommer Paulina Modlitba Söderlund (@pauspling) att göra en dragning under rubriken Teknik- och webbkvinnor for dummies – 10 tips på hur du hittar, bemöter och signar dem. Paulina har en bakgrund från bland annat KTH, MIT, Bonnier R&D och Stardoll. Nu är hon Community Manager på Toca Boca.

Jag själv hoppar in som programledare istället för sjuklingen Joakim Nyström, och tillsammans med Annika Lidne och Petter Karlsson (ja, det är alltid tre programledare i Studio Bronx) kommer vi att ställa frågor samt ha lite eftersnack runt Paulinas dragning.

Ikväll (fredag) 17.30-18.00 kan du se sändningen live här.

Som ”inspiration” inför kvällens sändning kanske mitt tre år gamla inlägg Tröttsamt med manliga försvarstal (som är ett av de mest kommenterade inläggen på Bisonblog någonsin) rekommenderas.

1 kommentar