Kategorier
Bloggen

Hello, is it me you’re looking for?

Ibland funderar jag på om någon ens orkar besöka den här bloggen. Du som läser det här inlägget gör det antagligen för att du prenumererar på flödet via RSS. Jag kan inte se hur någon annan skulle orka dyka upp här regelbundet, bara för att sedan bli besviken över bristen på nya inlägg. Det händer kanske lite mer på min andra blogg i så fall.

Nåja, slut på meta.

Idag börjar min semester nummer två. Jag var i San Francisco hos Miriam och Björn i två veckor i juni, och nu är det dags för nästa semester. Är du i Stockholm? Vill du ses? Hojta.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.