Neville och Shel hyllar Margots bloggsatsning

Neville Hobson och Shel Holtz sänder regelbundet The Hobson and Holtz Report via podcasting. Den senaste sändningen innehåller bland annat diskussioner om nya iPod Shuffle, Skype voicemail trial och bloggaren Ellen Simonetti, som blev sparkad från Delta Airlines på grund av publicerade bilder där hon bar företagets uniform. De intervjuar även Paul Woodhouse från The Tinbasher Blog samt diskuterar Margot Wallströms nyalanserade blogg. De uttrycker ett stort intresse för hennes satsning och menar att bloggen kan bidra till ökad förståelse för EU-arbetet: "She´s in charge of communications, and she´s a blogger – I think it´s just great!" (Neville Hobson)

Jag spanade in Margots blogg när den lanserades (hittade den via Mymarkup.net) och jag gillar hennes stil. Om hon orkar fortsätta och skriva regelbundet så tror jag den kan bli riktigt bra. Än så länge saknas RSS-feed, kommentatorsfunktion m.m. men det ska tydligen vara på gång.