Midsommarhistorien upprepar sig

Åtta personer på min balkong på en öde men solig och fin kaj. Vid skrivbordet på Greentech Media. På en gård utanför Ljungby med hundra smålänningar. Jag har firat midsommar på olika sätt genom åren. Som vanligt är det ett jäkla liv precis innan om var och hur och när och med vem. Varför är också en intressant fråga.

I år blev det likadant, med den skillnaden att jag glömt bort midsommar helt. Jag var i Afghanistan och sedan USA och sen kom jag hem och då var det tydligen dags att fira. Så nu blir det som vanligt en massa trix. För det går ju inte för sig att bara låta det passera som en vanlig helg. Nejdå. Här finns anmälningsplikt och resultaträkning.

Jag och Joakim vill upp och ut imorgon kväll. Vad ska du själv göra? Huvudstaden blir scenen i år. Ses vi där?

Midsommar 2008:

Midsommarlunch på balkongen

2 kommentarer

Vi är kvar i staden – improv med spontanfotboll med största sannolikhet på gräsmattan vid Josefina. Sen grill nånstans där det passar, kanske på östermalmsbalkongen. Haka om ni vill! Fri entre.
/S