Kategorier
Bloggen

Att vilja

15627782573_13a8dc3958_zAtt bli anspråkstagen. Att vara den man ringer. Att vara den som ringer. Att bli visad. Att få vila i känslan. Att vila i mig. Att bygga något längre än nästa vecka. Att spela roll, inte roller.

Att vara bra. Att träna hårt. Att komma bort. Att tänka stort. Att vara viktig. Att vara oviktig. Att gå ner alla kilon. Att inte bry sig om kilon. Att aldrig någonsin bry sig om kilon. Att göra en exit. Från mig. Att bygga en buffert. Att resa bort.

Istället distans. Istället avvisningar. Istället avstånd. Istället andras rädsla.

Men samtidigt privilegium, lyckliga lotter, förspänt, inkomster, utgifter, sammanhang, utveckling, framsteg.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Att vilja”

Stängt för kommentering.