City of love

Så var det bokat och klart. Det blir San Francisco i sommar igen. För fjärde året i rad. Det känns så otroligt lyxigt och jag känner mig lyckligt lottad som har både råd och möjlighet att åka över halva jorden till en plats som alltid kommer att vara speciell för mig. Den här gången kommer jag dessutom att få uppleva staden med den person som är viktigast. Och dessutom besöka ett bröllop med andra viktiga människor.

Det är samtidigt ett kvitto på att det här jag gör, den här jag är, det där jag gör, faktiskt fungerar. Det är i alla fall tillräckligt bra och det finns människor som också tycker det, som kan tänka sig att betala för att få tillgång till det jag gör. Och som gör att jag kan resa dit jag helst av allt vill åka. Tack för det.

Med lite tur får vi den här utsikten från vårt hotell.

grosvenor suitesOm någon har bloggat om San Francisco tidigare så är det jag. Kolla bara:

Vädervill
Tillbaka i North Beach
Back and away
Tillbaka till tiden
San Francisco Days
Tankar från en lila flight
Backchannel (kanske viktigaste inlägget av alla i listan)